Füredi Borszakkör - Kóstolj bele!

Ára: 7 500 Ft

Áraink bruttó árak.

Bemutatás

A Füredi Borszakkörrel olyan kóstolósorozatot indítunk az ország egyik legizgalmasabb borvidékének kellős közepén, ahol nemcsak dűlőkről, évjáratokról vagy a borvidék jellegzetességeiről esik szó, hanem egészen az alapokig ásunk. 

Borokat kóstolunk – legalább hatot egy este –, de úgy, hogy közben részletesen végigvesszük, mire érdemes figyelni kóstoláskor, hogyan lehet könnyedén elemezni egy bort, mikor milyen pohárból jó kóstolni, hogy tudjuk megkülönböztetni a fajtákat vagy épp hogyan készül a pezsgő. A cél leginkább az, hogy sok érdekes, hasznos információt, hétköznapi tudást adjunk át, miközben kerüljük a szakmai kliséket és borsznob kifejezéseket.

Februárban és márciusban, összesen négy alkalommal találkozunk majd Balatonfüreden, a Zelna Borbár és VInotékában, hogy 2-3 órában egy-egy érdekes témát alaposan körbejárjunk.
Az első alkalom elsősorban azoknak szól, akik szeretnének útmutatót kapni a borkóstoláshoz, a hétköznapi borvásárláshoz, illetve a kóstoláshoz használt eszközökhöz.

KÓSTOLJ BELE!
2020.02.12.​

Hogy lehet eldönteni egy borról, hogy jó vagy nem? Miért és hogyan érezhetünk különböző illatokat és ízeket a borokban? Milyen hőfokon, milyen pohárból érdemes kóstolni? Mit jelent a tannin, hogy érezhető a sav, és hogyan pontoznak a bírák a versenyeken? Ezekre mind választ kapunk ezen a kóstolón.


TOVÁBBI IDŐPONTOK:

2020.02.26. – Ismerem a fajtád
2020.03.11. – Balaton - ahol a rizling az úr
2020.03.25. – Hadd pukkanjon!

A négy alkalomra bérlet is váltható – kattints ide!

Mások ezeket kóstolták még

Keress minket!Kapcsolat

Zelna Borászat

8230 Balatonfüred
Lapostelki út 9.

Einfo@zelna.hu
T06 30 496 0033